598277 598277 598277 598277 598277

Ariel Womans shirt GRN 3XS

Teknisk treningsT-skjorte til dame

Varenr:140417
285,-
-+
BeskrivelseTeknisk infoAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Damemodellen av Rigel Hero, vår bestselgende unisex modell!

Teknisk T-skjorte spesielt designet for kvinner. Den er laget av Evertex-stoff, som er et materiale laget av 100% polyester. Skjorten har en ribbet strikkhals og kontrastfarget piping på skuldrene, noe som gir den et stilfullt og sporty utseende.

Denne T-skjorten er spesiallaget for å møte kravene til aktiv idrettsutøvelse. Evertex-stoffet gir god pusteevne, slik at du kan holde deg komfortabel og tørr selv under intense kamper. Den ribbede strikkhalsen gir en behagelig passform og sikrer at skjorten sitter godt på plass under bevegelse.

Det kontrastfargede piping-detaljene på skuldrene gir en ekstra touch av stil og gir skjorten et dynamisk utseende. Dette gjør at du skiller deg ut på banen og viser ditt lagstilhørighet.

T-skjorten er designet for å være slitesterk og tåle den harde bruken som følger med idrettsaktiviteter. Den er egnet for ulike idretter som fotball, håndball, rugby og mer. Enten du er en profesjonell utøver eller en entusiast, vil denne skjorten hjelpe deg med å yte ditt beste under konkurranser og kamper.

Med Ariel  kan du kombinere stil, komfort og ytelse. Denne skjorten er et pålitelig valg for kvinner som ønsker å se bra ut og føle seg komfortable mens de spiller sin favorittsport.

Kommer i mange forskjellige farger og størrelser 

 

 

Teknisk info


Andre kjøpte også
Velg
209,-
Velg
285,-
Kundeanmeldelser